Hvad er Fnugfri.dk?

Fnugfri.dk er en sammenslutning af selvejende støvsugerbutikker, som i mange år - nogle i over 50 år - har beskæftiget sig med støvsugere. Mange af butikkerne har også industristøvsugere og rengøringsartikler.

Alt til din støvsuger

I vores butikker og på hjemmesiden finder du alt til din støvsuger lige fra slanger og støvsugerposer til filtre, tilbehør og reservedele. Der er i alle vores fysiske butikker mulighed for at få repareret og serviceret din støvsuger, og vi tilbyder altid et gratis pristilbud, inden vi igangsætter reparationen.

Få personlig vejledning i vores butikker

Hos Fnugfri.dk kan du få glæde af vores store erfaring med støvsugere, og hvad der hører til af tilbehør.

Vi sælger ikke køleskabe, fotoapparater, pc'er eller printere, for vi har valgt at specialisere os i støvsugere og rengøring, hvor vi har stor erfaring. Derfor kan vi vejlede dig og give dig gode råd ved køb af blandt andet specialmundstykker til støvsugning af bilen, klinkegulve, trægulve, ægte tæpper, radiatorer, persienner m.m. Vi kan også rådgive ved køb af en ny støvsuger, som ikke kun skal kunne suge godt, men også vil holde i mange år fremover. 

Vi finder den rette model til dig, som er tæt i samlingerne og har et godt filtersystem, som effektivt renser den luft, den sender ud igen. Du undgår derfor luft, der kan være til gene for folk med luftvejsproblemer eller allergi, og du får samtidig et rent hjem.

Specialister i støvsugere

På både Fnugfri.dk og i vores fysiske butikker er vi specialister i støvsugere og rengøring. Vores tre selvstændige butikker i Herning, Holstebro og Silkeborg yder altid en dybdegående service, hvor du er mere end velkommen til at henvende dig for personlig rådgivning. I vores fysiske butikker er det samtidig muligt at få serviceret eller repareret din støvsuger, så du ikke er nødsaget til at investere i en ny model.

Erhverv

Vi kan i vores butikker give professionel vejledning til erhverv og virksomheder. Det kan være i forbindelse med køb, service og reparation af industristøvsugere, gulvvasker, vandsugere, polermaskiner m.m. Vi kan også være behjælpelige med rengøringsmidler, kemi, mopper og rengøringsvogne. Vi står klar til at hjælpe med de spørgsmål, I må have.

Service

Vi giver altid en god service og klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til et nyt produkt, eller har brug for hjælp til din støvsuger. Vi tilbyder gratis fejlfinding og giver et tilbud ved en eventuel reparation af din støvsuger. Du kan indlevere din støvsuger hos vores tre butikker, som hver har deres eget værksted.

Værksteder-Butikker >>

Priser

Vi stiller ingen garantier for, at priserne i webshoppen afspejler priserne i vores fysiske butikker.

Firmainfo

Fnugfri.dk
8600 Silkeborg
Bank: Reg.7642-0001300195
CVR-nr.: 31162181
Mail: info@fnugfri.dk
TLF: 20 67 73 37

Produkter du har kigget på