Sterling Polish – pudse-, pleje- og rengøringsmidler til hjemmet

Her på siden finder du alt, vi har, i pudsemidler, plejeprodukter og rengøring fra det kendte og velrenommerede mærke Sterling Polish Company. Vi er meget begejstrede for brandet. Hos Sterling Polish får du nemlig mest og bedst effekt for pengene.

Er du i tvivl om, hvad nogle af produkterne bruges til? Eller hvilket produkt du skal vælge til en bestemt opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt via chatten i nederste højre hjørne af skærmen, eller du kan ringe eller sende os en mail. Du finder kontaktinfo i bunden af siden her.

Sterling Polish – pudsemidler og pleje for et rent og skinnende hjem

Sterling Polish Company A/S har siden virksomheden blev grundlagt i 1941 leveret pudsemidler af høj kvalitet. I et tæt samarbejde med den danske sølvsmed Georg Jensen & Wendel A/S har Sterling Polish gennem alle årene været garant for miljøvenlige produkter til effektiv rengøring i dagligdagen.

Navnet Sterling Polish udspringer af deres oprindelige forretningside om “skinnende sølv, rent og tiltalende.” Sterling sølv er navnet på en legering af sølv, hvor finheden er på 925, deraf det ofte indgraverede tal. Sterling sølv bruges blandt andet til smykker og sølvbestik, som kan blive plettet og falme, men til gengæld er nemt at pudse op igen med fx Sterling sølvrens. Siden har de udvidet deres sortiment til at dække en lang række andre pleje-, pudse- og rengøringsmidler i hjemmet.

Sterling Polish slår sig på at være:

  1. miljøvenligt – med fokus på fx kemiske sammensætninger
  2. effektivt – nemt at anvende og se effekten af
  3. bedst til prisen – størst effekt ift. prisen.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Sterling? Meget mere end sølvpuds

Herunder får du det fulde overblik over produktgrupperne fra Sterling Polish.

Hos Fnugfri.dk har vi næsten hele Sterlings produktsortiment.

For de produkter, som vi har valgt ikke at have i sortiment, har vi allerede andre alternativer. Vi har mange af deres produkter til dit sølvtøj, messing, kobber og mange andre materialer. Derudover har Sterling et stort og godt program til bl.a. møbler såsom Sterling Teakolie, palisanderolie, egevoks, møbelpolish eller møbelspray. Men de har også produkter til at fjerne lugt, læderpleje, imprægneringsmiddel og meget andet.

●     Metalpleje – fra Sterling Polish

Sterling Polish er nok allermest kendt for denne produktgruppe, hvor de leverer danskproducerede pudsemidler til sølv, messing og kobber, som yder topkvalitets metalpleje ved at beskytte og få dine ejendele til at skinne igen. De kan fx bruges til at pudse sølvtøj, lysestager, sølvtallerkener og smykker.

Vi har naturligvis også den effektive Sterling sølvpudseklud på hylderne.

●     Skopleje – fra Sterling Polish

Sterling garanterer et perfekt resultat, når du anvender deres skoplejemidler til fx at få dine lædersko til at skinne igen, når de er blevet matte at se på.

●     Møbelpleje – fra Sterling Polish

I kategorien af plejemidler til møbler fra Sterling Polish finder du blandt andet lakvask, palisanderolie, Sterling møbelpolish, møbelspray, læderpleje og alt, hvad du ellers skal bruge for at opfriske og pleje, når du vil forlænge eller forny dine møblers levetid.

●     Brillerens – fra Sterling Polish

Ja, Sterling Polish laver også brillerens, så du kan slippe af med fedtfingre og andet snavs, der på mystisk vis har fundet vej til dine brilleglas. I vores sortiment finder du både Sterlings renseservietter til briller samt brillerens som spray.

●     Køkkenpleje – fra Sterling Polish

Sterlings produkter til rengøring af køkkenet er meget populære. Det er de blandt andet, fordi de er specialiserede. Hos Sterling finder du fx Sterling glaskeramisk rens til kogepladen, Sterling Stålblank til stållåger samt den meget velkendte Sterling ovn- og grillrens i en gul spraydåse.

●     Luftfrisker – fra Sterling Polish

Du er sikret en behagelig duft og skøn stemning på både toilet, i køkkenet, i stue og hvor du end ønsker at eliminere dårlig lugt eller skabe bestemte energier med dufte med Brait-duftpinde, luftfrisker på spray eller toilettabs fra Sterling.

●     Husholdning – fra Sterling Polish

Sterling producerer også diverse andre specialprodukter til at holde dit hjem rent. Køb fx Sterling flydende sæbespåner, kalkløserspray, citronsyre og afkalkertabs.

●     Tekstilpleje – fra Sterling Polish

Tekstilspray, glycerin og Sterling imprægneringsspray er nogle af de produkter, du kan få fra Sterling til at pleje og beskytte dine tekstilprodukter.

Her på siden kan du også finde produkter fra andre brands. Det skyldes blandt andet, at vi har andre alternativer på hylderne til nogle af Sterling Polish’s fremragende produkter.

Køb dine Sterling pleje- og pudsemidler hos Fnugfri.dk

Vi har valgt at have produkter fra Sterling på vores hylder, fordi du får rigtig høj kvalitet og værdi for pengene. Du vil have et rent hjem. Det vil vi gerne give dig. Derfor har vi kun de mest effektive produkter på hylderne. Det er din garanti for, at det, som du køber hos os, virker. Og Sterling Polish er et af de brands, der har en fast og stor plads på vores hylder, blandt andet også fordi de – qua deres kvalitet og effekt, er superpopulære.

Så køb dine pudse- og plejemidler hos Fnugfri.dk.

Produkter du har kigget på