• nilfisk VP300 NORDIC

nilfisk VP300 NORDIC

1.299,00 kr.
Inkl. moms
(1.039,20 kr. ekskl. moms)

Støvsugeren til hverdagsbrug Nilfisk VP300 NORDIC/ECO er en simpel, velbygget og pålidelig støvsuger der troværdigt klarer opgaven dag ud og dag ind. Idéel til rengøring af kontorer, hotelværelser, butikker og lignende lette opgaver.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

10 liters støvpose giver mulighed for lang driftstid mellem poseskift. Hvis kravet er en nem håndterbar støvsuger med god ydeevne, er Nilfisk VP300 NORDIC/ECO det perfekte valg. Som alle andre Nilfisk maskiner, er designet enestående med særlig opmærksomhed på ergonomi og miljøvenlighed. Beholderkapaciteten er den største i klassen, hvilket betyder mindre spildtid på tømning af poser. Nilfisk VP300 NORDIC/ECO vejer kun 5,2kg, hvilket gør det let at flytte maskinen fra opgave til opgave. Lavt støjniveau på 69 dB (A) gør det muligt at rengøre i dagtimerne Miljøvenlig 900W motor gør det muligt at reducere strømforbruget med 25% og alligevel opnå en fremragende rengøringseffektivitet Vejer kun 5,2 kg og er nem at transportere 10 l beholder med 8 l støvpose Genanvendelige komponenter sikrer miljøet Hele maskinen, herunder slange og rør, kan transporteres sikkert og komfortabelt i én hånd Nydeligt design til simpel og effektiv rengøring, til en økonomisk pris

107402697
Ny vare