Irobot Roomba 775
  • Irobot Roomba 775
  • Irobot Roomba 775

Irobot Roomba 695

4.495,00 kr.
Inkl. moms
(3.596,00 kr. ekskl. moms)

iRobot Roomba 695 er en Wi-Fi forbundet, højeffektiv robotstøvsuger, der holder dit hjem rent og pænt. Støvsugeren er baseret på et unikt rengøringssystem, og takket være det smarte iAdapt-Navigation system og robottens integrerede sensorer kan støvsugeren problemfrit navigere rundt omkring alle forhindringer i hjemmet.

iRobot Roomba 695 kommer desuden med det innovative Dual Mode Virtual Wall system - en virtuel vægenhed, der blokerer i en lige stråle på 3 meter og i en omkreds på 1,2 meter. Støvsugeren har et flot og stilrent design, der passer ind i ethvert hjem. 

  • iAdapt Navigation system
  • Forudindstil en rengøringsplan
  • Dual Mode Virtual Wall system
  • Wi-Fi forbundet

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

IRobot Roomba 695 Robotstøvsuger er det perfekte match for dig, der holder af et rent og nydeligt hjem. Roomba 695 sikrer en høj rengøringsydelse - hver eneste gang - og du kan derfor roligt lade støvsugeren gøre det beskidte arbejde for dig. 

Robotstøvsugeren er baseret på en smart 3-trins teknologi, der holder skidtet fra døren.

Smart: Det smarte iAdapt-Navigation system sørger for, at støvsugeren navigerer rundt om alle forhindringer i hjemmet samt støvsuger under møbler og langs vægge, men undgår trapper og afsatser. 

Simple: Roomba 695 er yderst nem at håndtere, og man kan roligt sige, at brugervenligheden er i top. Med ét enkelt tryk på clean-knappen, starter støvsugeren med at rengøre dit hjem. Med den smarte iRobot HOME App kan du desuden oprette forbindelse til Roomba 695, og du kan dermed - til enhver tid - bede den om at gøre rent. På denne måde kommer du altid hjem til en ren stue. 

Clean: Robotstøvsugeren er baseret på et patenteret rengøringssystem, der anvender en kombination af roterende bevægelser, fejning og støvsugning for et perfekt resultat. Med dette smarte 3-trins rengøringssystem fjernes støv, snavs og hår fra dine gulve på ingen tid. 

Skemalægning: Roomba 695 Robotstøvsuger besidder endnu en smart og innovativ funktion - nemlig skemalægning. Du kan med denne funktion indstille maskinen til at gøre rent på bestemte tidspunkter op til 7 gange om ugen. 

Virtuel vægfunktion: Ja
Skemalægning: Ja
Smartphone app: Ja
Automatisk opladning: Ja
Indikator for tømning: Ja
Genoplad og fortsæt: Nej
Max antal rum (anbefalet): 1-2
Lighthouse funktion: Nej
Farve: Sort
Garanti: 2 år
Lydniveau (dB): 61 dB
Højde: 9,3 cm.
Køretid: 60 min.
Filtertype: AeroVac
Ladetid: 2 timer
Vægt: 3,56 kg.
Batteritype: Litium-ion
Arbejdsareal: Op til 80 m2
Inkluderet tilbehør: Ladestation, Strømledning, Dual Mode Virtual Wall, Ekstra filter, Rengøringsredskab
695
Ny vare