Ronda 200

7.699,00 kr.
Inkl. moms
(6.159,20 kr. ekskl. moms)

Handy industristøvsuger af høj kvalitet, godkendt til fint og sundhedsfarligt støv. Maskinen er testet af det tyske afprøvningsinstitut LGA som klasse H støvsuger og opfylder de myndighedskrav, der i dag stilles til støvsugere inden for industrien og byggebranchen. Maskinen er velegnet til alle, der har behov for at suge fint eller sundhedsfarligt støv, som f eks. cementog slibestøv. Ideel sammen med hånd-værktøj.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

TEKNISKE DATA By pass motor 1200 Watt/230 Volt Maks. forbrug på eludtag 1000 Watt Sugeevne 2400 mmVs Luftmoengde, maks. 60 l/sek./216 m3/t. Sugeeffekt, maks. 353 Watt Filterareal (kanalfilter) 8000 cm2 Støjniveau, 1 m 69 dB(A) Støjniveau, 4 m 61 dB(A) Opsamlingskapacitet 16 liter Plastsæk m/papirposefilter 14 liter Højde 780 mm Bredde 425 mm Længde/dybde 425 mm Vægt uden tilbehør 15 kg BESKRIVELSE: Handy industristøvsuger af høj kvalitet, godkendt til fint og sundhedsfarligt støv. Maskinen er testet af det tyske afprøvningsinstitut LGA som klasse H støvsuger og opfylder de myndighedskrav, der i dag stilles til støvsugere inden for industrien og byggebranchen. Maskinen er velegnet til alle, der har behov for at suge fint eller sundhedsfarligt støv, som f eks. cementog slibestøv. Ideel sammen med hånd-voerktøj. Med en 1200 Watt motor og et teflonbelagt filterareal på 8.000 cm2 er luftgennemstrømningen så stor, at udsugning fra håndværktøj og fjernelse af støv i øvrigt, løses uden besvær. Det teflonbelagte kanalfilter bevæges ved hjælp af fjedre automatisk under drift og renser derved filtret. (Pat.) En trykudligningsventil sikrer fuld udnyttelse af filterrensningseffekten, mens maskinen kører. Den selvrensende effekt sammen med teflonbelægningen på filterarealet gør det muligt at opsamle det fine støv, uden at filtret tilstopper. Maskinen har indbygget vakuummeter til kontrol af sugeeffekten, som indikerer, hvis lufthastigheden er reduceret. Eludtag til elværktøj er standard, og den indbyggede start/stopautomatik starter støvsugeren automatisk, når elværktøjet startes, og støvsugeren fortsætter med at suge i ca. 15 sek. (eftersug), når elværktøjet stoppes, så slange m.m. tømmes for støv.

82.06.0027

Produkt information

Type
Tør
Filtertype
HEPA/KANAL
Ny vare