Cecotec Conga 1790 Vital

3.499,00 kr.
Inkl. moms
(2.799,20 kr. ekskl. moms)

Conga 1790 Vital robotstøvsuger af Cecotec. iTech SmartGyro 2.0-teknologi, der skrubber, støvsuger og fejer på samme tid. 1400 Pa. App med kort. Organiseret rengøring af alle overflader. Alexa & Google Assistant.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
4-i-1 professionel robotstøvsuger: fejer, støvsuger, mopper og skrubber dit hjems overflader på en organiseret og smart måde med Wi-Fi og App. 

Takket være sin innovative All In One System-teknologi støvsuger, skrubber og fejer robotten på samme tid. 

APP-kontrol: Smartphone-app med kort, hvorigennem du kan kontrollere robotten ved at vælge rengøringsmetoder, planlægge rengøringsopgaver, vælge suge- og skrubbeeffektniveauer eller kontrollere rengøringshistorik.

Det virtuelle kortsystem viser dine rum på din app. Robotten opretter kortet, når den renser. Plus, du vil være i stand til at se det senere i rengøringshistorikken. 

Robotten skaber forskellige kort til forskellige opgaver, som gør det muligt at forbedre rengøringsruter takket være sin intelligens. 

Med den smarte VirtualVoice-teknologi vil du være i stand til at forbinde din robot til virtuelle stemmeassistenter Alexa og Google Assistant. Du vil være i stand til at bruge forskellige stemmekommandoer til at starte rengøring, stoppe med at rense, sende robotten tilbage til opladningsbasen eller endda finde den via biplyde. 

BestFriend Care-system med 2 udskiftelige børster, der undgår sammenfiltringer. Speciel gummibørste til fjernelse af dyrehår fra vanskelige steder såsom tæpper og måtter og en anden børste lavet af 2 materialer til alle overflader og typer snavs. 

Denne robotstøvsuger inkluderer den innovative intelligente navigations-teknologi iTech SmartGyro 2.0, smartere, mere intuitiv og forudsigelig end dens forgænger. 

Takket være dens gyroskopiske nærhed-, antishock- og frie-fald sensorer, renser den dit hjems overflader effektivt. 

Den er programmeret med iWater-system med 3 skrubningstilstande, der fungerer via elektronisk kontrol: High, perfekt til grundig skrubning; Medium, ideel til daglig skrubning; og Low, perfekt til lettere rengøring. Takket være disse 3 tilstande, kan du moppe enhver type overflade. 

Dens MemoryControl gør det muligt for robotten at huske og finde den hurtigste og mest effektive rengøringsrute og vende tilbage til opladningsbasen, når den er færdig med rengøringen. Takket være dette system ved robotten præcist, hvor den er, hvor den har passeret, og hvor den skal hen. 

ForceClean-system, der inkluderer en kraftig turbine, der maksimerer dens store sugeeffekt med op til 1400 Pa. Fjerner al slags snavs for at sikre et altid rent gulv. 

Vælg mellem de 10 rengøringsmetoder: Auto, Gyro, Edge, Random, Twice, Thorough scrubbing, Area, Manual, Turbo Clean Carpet and Back home. 

Robotten inkluderer Total Surface-teknologi, der sikrer en effektiv rengøring af husets rum. Robotten vender automatisk tilbage til opladningsbasen på den hurtigste måde, når den løber tør for batteri, oplader batteriet og genoptager rengøringsprocessen, indtil den er færdig. 

Robotten skrubber for dig! Dets Wash4You-system giver dig mulighed for at moppe og skrubbe ved at montere tanken. 
Smart skrubning takket være sit pumpesystem, der fordeler vandstrømmen i henhold til hver situation og opnår effektive resultater. 

Indeholder et magnetbånd til indstilling af en magnetvæg til at afgrænse områder eller rum, som du ikke ønsker at rengøre. 

Rengør hele dit hjem ved at vælge et af dets 3 rengøringseffektniveauer. Vælg Eco-tilstand for at udføre lange tavse rengøringsopgaver, hvilket reducerer forbruget til et minimum. Normal tilstand er ideel til daglige rengøringsopgaver, og 
Turbo-tilstand fungerer med 1400 Pa til grundig rengøring. 

Børste Pro-teknologi, der består af en roterende hovedbørste, der renser al snavs og støv inde i måtter og tæpper. Denne hovedbørste er lavet af 2 materialer: børstehår og gummisilikone for at fjerne alle typer støv. 

Tilbyder den mest lydløse rengøring takket være sin OnlySilence-teknologi, der producerer et <64 dB støjniveau. 

Dens TWIN FLOOR-moppe er designet med 2 materialer til perfekt rengøring af alle typer overflader, hvilket sikrer de bedste resultater takket være sine 2 rengøringsfaser. Dette system giver professionelle resultater. 

Dens All-TimeTable-system giver dig mulighed for at planlægge robotten for 24 timer, 7 dage om ugen. Det giver dig også mulighed for at planlægge forskellige opgaver samme dag. Hvis våd- og tørtanken er installeret, kan du programmere robotten til at feje, støvsuge og moppe om morgenen og til at feje, støvsuge og skrubbe om eftermiddagen. 

Tilføj forskellige rengøringsindstillinger, vælg mellem 16 forskellige støvsugnings- og skrubningsindstillinger. 

Fjernbetjening og LCD-display for at kontrollere din robot på den nemmeste og mest intuitive måde. Valgfri 

Denne robot er designet med et Immortal-batterisystem , der inkluderer et Li-Ion-batteri på 14,4 V og 2600 mAh. 160-minutters rækkevidde *. 

Robotten inkluderer et smart GPSHome-system, der kan returnere automatisk og direkte til opladningsbasen, når den er færdig med rengøringen. 

Rensning af luft med det højeffektive filter, der er i stand til at tilbageholde en stor mængde allergener og støv. 

Velegnet til alle typer gulv og tynde tæpper. 

1 Våd og tør stor tank. 

Tilpasser sig helt til dit hjem, da den kan rengøre under møbler, opdager forhindringer og ikke falder ned ad trappen. 

Når ud i hvert hjørne takket være sine 2 sidebørster, der hjælper med at skubbe alt støvet mod sugedysen. 
* Under optimale rengøringsforhold: hårde gulve med lidt ridser og moderat mængde forhindringer.
05471

Produkt information

Støjniveau
64
Arbejdsareal (max)
150
APP styring
Ja
Rengøringsmetode
Systematisk
Type
Støvsuge & vask
Kalenderfunktion
Ja
Ladetid (min)
240 min