• På tilbud!
Cecotec 5090
  • Cecotec 5090
  • Cecotec 5090

Cecotec Conga 6090

4.999,00 kr.
5.999,00 kr.
Spar 1.000,00 kr.
Inkl. moms
(3.999,20 kr. ekskl. moms)

Conga 6090 robotstøvsuger fra Cecotec er den nyeste model fra spanske Cecotec med bl.a Rumplan 3.0. Rumstyring og interaktiv app med op til 5 kort. Støvsuger, skrubber, fejer og mopper. Alexa og Google Assistant. Jalisco børste, børste til dyrehår og combi børste medfølger sammen med både 2 x beholdere, en med cyclon effektiv kun til tør samt en våd/tør beholder hvis man vil bruge vaske funktionen. Markedets absolutte kraftigste sug på 10000 pa. Kan iøvrigt også køre på Wi-Fi 5 GHz-forbindelse.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Robotstøvsuger med professionel 4-i-1 laser kortlægning: fejer, støvsugere, mopper og skrubber samtidigt takket være sin Våd & Tør tank til støv og mopning.
Renser hjemmets overflader effektivt på en organiseret og smart måde. Inkluderer Wi-Fi og App.
Cyklonisk teknologi: Forbedret støvsugning, der anvendes til at øge sugeeffekten og forlænge levetiden. Den mest kraftfulde sugeeffekt nogensinde oplevet før, op til 8000 Pa.
Administrer op til 50 rengøringsplaner takket være RoomPlan System, et innovativt system, hvorigennem du kan vælge specifikke værelser, du vil rengøre på et ønsket tidspunkt.
Takket være sin innovative OnlyOne System-teknologi skubber og fejer robotten samtidig.
APP-kontrol: Smartphone-app med kort, hvorigennem du kan kontrollere robotten ved at vælge rengøringsmetoder, planlægge rengøringsopgaver, vælge suge- og skrubbeeffektniveauer eller kontrollere rengøringshistorik.
Cepillo Jalisco børste: Patenteret børste, der fjerner den fineste snavs. Takket være denne nye type børste kan du støvsuge de mindste snavs og støvpartikler.
Interaktiv MultiMap: Gemmer kortet og viser det på appen. Gemmer op til 5 forskellige kort.
Takket være sin VirtualVoice-teknologi vil du være i stand til at forbinde din robot til virtuelle stemmeassistenter Alexa og Google Assistant. Du vil være i stand til at bruge forskellige stemmekommandoer til at begynde at rengøre, stoppe med at rense, sende robotten tilbage til opladningsbasen eller endda finde den via biplyde. 
BestFriend Care-system med 2 udskiftelige børster, der undgår sammenfiltringer. Speciel gummibørste til fjernelse af dyrehår fra vanskelige steder såsom tæpper og måtter og en anden børste lavet af 2 materialer til alle overflader og typer snavs. 
Smart iTech Laser 360-navigation. Roboten scanner og kortlægger dit hus gennem en 360-graders rekonisereing. Planlægger den hurtigste, mest effektive, organiserede og smarte rengøringsvej for hvert af rummene i dit hus. Denne innovative teknologi gør din Conga til en ekstrem smart robot. 
Det er programmeret med iWater-system med 3 skrubningstilstande, der fungerer via elektronisk kontrol: High, perfekt til grundig skrubning; Medium, ideel til daglig skrubning; og Low, perfekt til let rengøring. Takket være disse 3 tilstande, kan du moppe enhver type overflade. 
Dens rengøring efter områder gør det muligt at vælge de værelser, du vil have den til at rengøre. Det er den perfekte indstiling til rengøring af de hyppigt anvendte værelser såvel som dem, der kræver dybere rengøring. 
Indstil begrænsede områder med markering for at afgrænse områder, som du ikke ønsker, at robotten skal rense. Robotten tilpasser sig perfekt til alle dine rengøringsbehov. 
Vælg spotrengøring for robotten for at rense et specifikt område på kortet, hvor du vil have den til at udføre en dybere rengøring, for eksempel under sengen eller bordet. 
Total Surface 2.0-teknologi, der præcist er designet til effektivt at rengøre dit hjems overflader. Robotten vender automatisk tilbage til opladningsbasen, når den løber tør for batteriet, oplader batteriet og genoptager rengøringsprocessen, indtil den er færdig. 
10 rengøringsmetoder: Auto, Spiral, Spot, Smart Area, Restricted Area, Manual, DeepCleaning, Scrub, Edges and Back-home. Hold altid dit hjem rent! 
Optisk sensor: Robotten udfører organiserede og lineære rengøringsveje takket være sin optiske sensor. Denne sensor forbedrer robotpositionering og forhindrer, at den går tabt. 
Det kortlægger hele huset, før du begynder at rengøre, gemmer det og søger efter den hurtigste og mest effektive rute. Smart teknologi, der giver den mulighed for at vide nøjagtigt, hvor den er, hvor den har passeret, og hvor den skal hen. 
Den kan rengøre over det samme område op til 2 gange for en dybere rengøring. Kan følges på det interaktive kort i appen. 
Turbo Clean Carpet-system, der aktiverer turbo-tilstand med maksimal effekt til tæpper for at rense dem effektivt. 100% innovativ og smart skrubning! 
Robotten er udstyret med skrubningstilstand, hvormed den smart skrubber og mopper for dig takket være sin svingende bevægelse. 
Wash4You-teknologi til kontrol og ensartet dosering af vandstand og vandstrøm gennem elektronisk kontrol. Holder altid moppen fugtig med præcision og gør det muligt at rengøre bredere zoner. 
2-materiale Twin Floor mopp til professionel rengøring over alle typer overflader. 
Pro All-TimeTable: programmerbar 24 timer / dag, 7 dage / uge. 
Du vil også være i stand til at planlægge sugekraft og vandintensitet, når du skrubber. 
Udødeligt batterisystem, med Ion-Lithium-batteri, 14,8 V og 6400 mAh. Nyd op til 240 minutters rækkevidde pr. opladning.
Vender automatisk tilbage til opladningsbasen, når den er færdig med rengøringen takket være det smarte GPSHome-system. 
Indeholder en Wet & Dry tank med stor kapacitet. 
Tilpasser sig helt dit hjem, renser nedenunder møbler, registrerer forhindringer og undgår at falde ned ad trappen. 
05554

Produkt information

Støjniveau
64
Arbejdsareal (max)
240 kvm
Filtertype
HEPA
APP styring
Ja
Rengøringsmetode
Systematisk
Type
Støvsuge & vask
Virtuel væg
Ja, indbygget
Kalenderfunktion
Ja
Ladetid (min)
240 min
Lihium batteri (mAh)
6400
Volt
14,4 V
Batteritype
Immortal Lithium