• På tilbud!
  • Nilfisk Select Comfort Blue

Nilfisk Select LBCO13P08A1HFN WES

1.799,25 kr.
2.399,00 kr.
Spar 25%
Inkl. moms
(1.439,40 kr. ekskl. moms)

Valget er let - vælg en Nilfisk Select!

Dette er den nyeste Nilfisk Select støvsuger i fantastisk flot frisk lyseblå farve! Dette er en Comfort model med display for skifte af pose og HEPA filter samt sugestyrke. Derudover har den det nye Wesselverk Parket Twister mundstykke med som ekstra gulvmundstykke udover combimundstykket.

    • Nilfisk Select er designet med dig og miljøet i tankerne. Dens filtrering, rengøringsevner og brugervenlige design betyder, at denne effektive støvsuger sætter nye standarder indenfor rengøringsteknologi
    • Nilfisk Select er indbegrebet af design og funktionalitet; et flot udseende, nem at anvende og indbygget specialmundstykker, som altid er lige ved hånden, når du skal bruge den
    • 5 års garanti på Nilfisk Select

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Nilfisk Select er konstrueret med brugeren og miljøet i tankerne. Effektiv filtrering, ordentlig rengøring og nem betjening - alt i alt en Nilfisk støvsuger som gør ordentlig rent.

Med mere end 100 års erfaring ved vi, at kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Unikt dansk design med miljøet og brugeren i fokus.

Nilfisk Select seriens fantastiske filtrering i kombination med rengøringsevne og brugervenlighed betyder, at denne exceptionelle støvsuger sætter ny standard for rengøringsteknologi. Vi har taget alle vores erfaringer fra mere end 100 års udviklingsarbejde og det bedste fra vores top designs og skabt denne model som indeholder alt, hvad du kan forvente af en kvalitetsstøvsuger fra Nilfisk.

Energimærkning - Hjem i dag, har et højt niveau af støvpartikler og allergener. Nilfisk Select reducerer støvniveauet i dit hjem effektivt. Nilfisk Select får topkarakteren A i støvtilbageholdelse og med det effektive HEPA 13 samt en gennemtænkt konstruktion og tætning af støvsugeren er sikret et rent hjem.

Rengøringsevnen er ligeledes helt i top. Denne præstation er opnået gennem optimering i hele maskinen - uden at gå på kompromis med anvendelse og ydeevne. På glatte gulve får Nilfisk Select ligeledes topkarakteren A. På tæpper får Nilfisk Select karakteren A.

Energibesparelse - med en energiklasse A+ bedømmelse vil du spare op til 50% af strømforbruget i forhold til andre støvsugere.
Nem opbevaring - Nilfisk Select er designet ud fra et ønske om nem opbevaring, men også med ønsket om at kunne have plads til de nyeste funktioner, du forventer af en kvalitetsstøvsuger. 

Bemærk at denne støvsuger bliver sendt direkte fra Nilfisk med PostNord.

128390133

Produkt information

Energi (watt)
A+
Filtrering
A
Støjniveau
75
Støvopsamling tæppe
A
Støvopsamling hårdt gulv
A
Aktionsradius meter
12
Ledningsoprul
Automatisk
Møbelmundstykke
Ja, ombord
Kombimundstykke
Ja
Parketmundstykke
Ja
Ny vare