R10 lugtfjerner
  • R10 lugtfjerner

R10 lugtfjerner

79,00 kr.
Inkl. moms
(63,20 kr. ekskl. moms)

R10 Lugtfjerner er en meget effektiv lugtfjerner. Flaske indeholder en blanding af 16 æteriske olier, som nedbryder lugtpartikler og modvirker dårlig lugt. Produktet er skabt således, at det neutraliserer sig selv efter brugt. Du vil derfor ikke opleve nogen kunstig duft efterfølgende. 

R10 Lugtfjerner kan bestilles i fem forskellige størrelser: 100 ml., 500 ml., 2500 ml., 5000 ml. & 10000 ml.

Størrelse
Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

R10 er en meget effektiv lugtfjerner, som anbefales og bruges af læger, hospitaler, plejehjem, rengøringsselskaber, levnedsmiddelindustrien, transportbranchen, hunde/katte kennel m.fl.

R10 er særdeles effektiv mod lugtgener fra bl.a. røglugt, mados, køleskabe, toiletter, baderum, indelukkede rum, puslerum, kældre, kloakker, brugte biler og campingvogne, både, maling og kemikalier, tæpper, møbler, opkast, stomi, inkontinens og meget andet.

Sådan bruger du R10 spray

Rengør lugtkilden grundigt - d.v.s. fjern så meget af årsagen til lugten som muligt.

Spray med R10 i det lugtende rum eller med forsigtighed direkte på det lugtende objekt.

Dette giver normalt ingen problemer, men for ikke at risikere skader på meget sarte materialer, bør behandlingen altid først forsøges på et usynligt sted.

Brug lidt mindre end du regner med, da R10 er meget drøj i brug og vent ca. 2 timer med at bedømme det endelige resultat.

Gentag derefter behandlingen efter behov.

Har du en meget stærk og vedholdende duft?

Afhængig af hvor generende lugten er, kan R10 Lugtfjerner også ufortyndet. Du kan også fortynde produktet op 1:3 i en skål, som anbringes i nærheden af det ildelugtende problem. Eksempelvis under et tildækket møbel eller i en bil. Lad produktet virke i nogle dage, og se om det har hjulpet.

Modsat en friskluftspray, er R10 en lugtfjerner. Den fjerner altså lugten helt i stedet for at skjule den. 

KH100
Ny vare