Bosch Athlet Red 18 V.
  • Bosch Athlet Red 18 V.

Bosch Athlet 32 V BBH73275

3.499,00 kr.
Inkl. moms
(2.799,20 kr. ekskl. moms)

BEMÆRK DETTE ER DEN NYESTE OG KRAFTIGSTE MODEL ATHLET!

Kraftigste model Athlet på markedet, helt ny model med mange forbedringer bl.a. så kører den nemmere, har nemmere regulering af sugestyrken og meget mere! Hele 32 V Lithium giver HELE 75 min køretid!

Bosch Athlet er den første trådløse støvsuger, der er lige så effektiv som en almindelig støvsuger. Athlet er lavet i høj kvalitet og har et design, der gør det nemt at finde plads til den i hjemmet, uden at det går ud over effektiviteten i rengøringen. Du kan lade støvsugeren stå fremme og have den ved hånden, når du har brug for den.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Denne ledningsfrie Bosch Athlet støvsuger går ikke på kompromis med rengøringen. Støvsugeren har en ydelse, der tilsvarer en støvsuger med 2400 watt. Uden begrænsninger fra ledninger får du også komplet bevægelsesfrihed, når du støvsuger.

SensorBagless: Bosch Athlet støvsugeren anvender ikke støvsugerposer. I stedet har den en 0,9 liter støvbeholder. Denne kan nemt og hurtigt tages af og tømmes. LED-indikatoren vil lyse, når beholderen er ved at være fyldt.

AllFloor HighPower-mundstykke: Uanset om du rengør gulvtæpper, fliser eller trægulve klarer Bosch Athlet opgaven. HighPower-mundstykket har en smart elektronisk funktion, der hjælper dig med at kvit med ned til mindste detalje af enhver støvpartikel.

Lithium-ion batteri: Ydelsen i Bosch Athlet er et kraftfuld 32 V lithium-ion batteri, der giver dig op til 75 minutters ydeevne per opladning. En fuld genopladning tager 6 timer, mens 3 timers opladning giver 80% af batteritiden. Derfor kan støvsugeren altid hurtigt blive klar til rengøring.

Komplet bevægelsesfrihed: Kom ind i små områder, huller og omkring møbler så let som ingenting.

Selvstående: Opbevar støvsugeren i et skab eller hav den altid ved hånden. Støvsugeren vil stå oprejst overalt.

Indikator til rengøring af filter: Støvsugeren har en praktisk LED-indikator, der vil lyse ved behov for rengøring af filteret.

BBH73275

Produkt information

Type
Skaftestøvsuger
Ladetid (min)
360 min
Volt
32,4 V
Batteritype
Lithium
Køretid (min)
75
Ekstra tilbehør
Ikke muligt
Vægt
4,6 kg
Farve
Sandsten
Type
Batteri
Ny vare