• På tilbud!
Cecotec Forcesilence 1030 ventilator
  • Cecotec Forcesilence 1030 ventilator

Cecotec Forcesilence 1030 ventilator

449,50 kr.
899,00 kr.
Spar 50%
Inkl. moms
(359,60 kr. ekskl. moms)

Topkvalitets ventilator med slidstærk og ekstrem lydløs motor. HAr en unik konstruktion af 2 x 5 ventilatorblade som giver optimalt luft ventilation.

LCD dispaly viser hastighed og kan vælges mellem 24 (!) niveauer.

Justerbar højde og indbygget 18 timers nedtællingstimer.

Der medfølger fjernbetjening.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

ForceSilence 1030 SmartExtreme 

10-bladet gulv ventilator. DC-motor. Meget kraftfuld. 3 hastigheder. Timer. LCD display. Fjernbetjening. Oscillerende. Justerbar til forskellige højder. ForceSilence 1030 SmartExtreme fra Cecotec. ExtremeFlow10: System, der består af 2 niveauer af overlejrede klinger med divergerende virkning. Producerer 15% mere luftstrøm og har meget mere højere hastighed end en konventionel ventilator. 
DC ForceSilence-teknologi: Nyd de bedste tjenester med maksimal stilhed og komfort takket være sin motor med DC-teknologi. 
DC Plus Motor: Denne ventilator er med den mest sofistikerede teknologi på markedet. Den er lydløs, effektiv, kraftfuld og bruger halvdelen af den energi, som de konventionelle fans bruger. 
SmartControl: Smart betjening takket være sin fjernbetjening og sin LCD-skærm. 
24Speed Pro: Vælg mellem 24 luftstrømningshastigheder. 
3Modes Pro: Juster luftstrømme efter dine behov. 
TURBO-tilstand: Nyd maksimal friskhed uden at det går ud over stilheden. 
SLEEP-tilstand: Nyd en komfortabel søvn med total ro. 
ECO-tilstand: Hold dit hjem køligt og spar energi og penge på din elregning. 
CoolTimer: Inkluderer en 18-timers programmerbar timer. Når timeren er slut, slukkes ventilatoren automatisk. Giver maksimal komfort under brugen og giver mulighed for at spare energi. 
TotalControl: Ventilatoren er justerbar i højden, inkluderer en justerbar teleskopbjælke, der tilpasser sig enhver bruger og situation. Luftstrømmens vinkel er også justerbar. 
RotateWind: Blade-svingetilstand, der giver større luftstrømningsvinkel og et bredere friskhedsområde. 
ElegantDesign: Stilfuldt design med elegante linjer, der tilpasser sig din boligindretning. Desuden er den justerbar og let, hvilket letter dens transport og opbevaring. 
SecuritySystem: Integreret sikkerhedssystem, der består af følgende elementer: Sikkerhedsnettet, der ikke tillader adgang til knivene. Blade lavet af semisoft AS-materiale for større sikkerhed. Robust og stabil base med stor overflade, der sikrer total stabilitet. 
Sundhed og sikkerhed: Ventilatoren overholder gældende lovgivning om miljøsikkerhed og -beskyttelse, så du kan passe på dine mennesker og dit miljø.

Produkt specifikationer

  • ForceSilence 1030 SmartExtreme ventilator 
  • Fjernbetjening 
  • Brugsanvisning
05211