• På tilbud!
Nilfisk Elite Comfort Parquet
 • Nilfisk Elite Comfort Parquet

Nilfisk Elite CHCO14P10A1

2.474,25 kr.
3.299,00 kr.
Spar 25%
Inkl. moms
(1.979,40 kr. ekskl. moms)

Den bedste støvsuger nogensinde fra danske Nilfisk Til dem der bare vil have det bedste. Ekstra lang ledning sikrer over 13m. rækkevidde.

Nilfisk Elite er den perfekte støvsuger, hvis du har brug for en stærk støvsuger, fremragende filtrering og brugervenlige funktioner. Ergonomisk håndtag med fjernbetjening giver dig mulighed for at slukke maskinen og justere sugestyrken direkte på håndtaget.

Denne model er med Auto funktion og Parket mundstykke med naturhår og det helt nye combimundstykke!

Antal

 • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
 • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
 • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Har du brug for en støvsuger med ekstra stærk sugestyrke, et topklasse filter, lavt lydniveau og lang holdbarhed? En Nilfisk Elite Superior støvsuger tilbyder alt det og meget mere. Nilfisk Elite er designet til at være robust, og samtidig gøre det let, effektivt og ergonomisk at støvsuge. Støvsugeren har bl.a. et ergonomisk håndtag med indbygget on/off og autofunktion samt et teleskoprør, der kan indstilles til enhver opgave og der følger selvfølgelig et PARKET mundstykke med så man kan støvsuge de bare gulve uden at ridse dem.

En stigende tendens er, at flere og flere mennesker lider af forskellige former for allergi. For at sikre en optimal rengøring, er det derfor nødvendigt at øge fokus på de helt små partikler. Med Nilfisk Elite sikrer vi opsamlingen af støvet, sørger for en effektiv filtrering samt tilbageholdelse af de små partikler, inden vi blæser ren renset luft ud i rummet igen.

Hos Nilfisk vil vi sikre os, at dine rengøringsbehov bliver opfyldt. Vi koncentrerer os om at lave fremragende støvsugere. Uanset om du lige er flyttet hjemmefra, har en stor børnefamilie, er ung eller gammel, har Nilfisk den perfekte løsning for dig.

Her er et par ting, du bør vide, når du skal købe en ny støvsuger med et HEPA filter:
- HEPA filter bør placeres efter motoren for at sikre, at udblæsningsluften er renset inden den sendes ud i rummet igen.
- HEPA filterenheden og støvsugerkabinettet skal være fuldstændig tæt, således at den forurenede luft ikke blæses utilsigtet ud i rummet.

Nilfisk kalder denne HEPA-tætte konstruktion for Ultra+ Filtration.
En støvsuger med et godt HEPA filter og et HEPA-tæt kabinet, er en smule dyrere end almindelige støvsugere, men er en god investering for alle.

Ekstra høj rengøringsevne – Sugestyrke karakter på hårdt gulv får Nilfisk Elite A, og sugestyrke karakter på tæpper får den A. Denne ydeevner opnås gennem optimering af hele maskinen uden at gå på kompromis med energiforbrug og brugervenlighed.

Energibesparende – Med energimærkning A+ vil du spare op til 50% af strømforbruget sammenlignet med andre støvsugere. For at gøre Nilfisk Elite endnu nemmere at anvende, har vi udstyret støvsugeren med ClickFit på mundstykket.

  • Effektivt støvoptag: En stærk motor og et godt konstrueret mundstykke sikrer det bedste støvoptag
  • Ultra+ Filtration: Microfiber støvpose, lufttæt konstruktion og HEPA 14 filter. Din bedste beskyttelse mod allergener fra dyrehår, husstøvmider og deres ekskrementer
  • Brugervenligt poseophæng sikrer hurtig og ergonomisk poseskift
  • Sandsynligvis den bedste filtrering i verden for husholdningsstøvsugere
  • Energibesparende med energimærkning A+ 
  • Håndtag med fjernbetjening til on/off og justering af sugeniveau direkte på håndtaget
  • 5 års garanti

128350552

Produkt information

Parketmundstykke
Ja
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om