Ghibli Winner gulvvasker

22.499,00 kr.
Inkl. moms
(17.999,20 kr. ekskl. moms)

Lille gulvvaskemaskine med stort format Ghibli Winner er en af markedets mest kompakte batteridrevne gulvvaskemaskiner, uden at der på nogen måde er gået på kompromis med hverken effektivitet eller kvalitet.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Ghibli Winner er opbygget efter samme principper som de større maskiner og vasker og tørrer gulvet i én arbejdsgang. Maskinen er i forhold til sin størrelse udstyret med store tanke til rent- og snavsvand, hvilket sikrer mere vægt på børsten og dermed langt bedre vaskeresultat. Ghibli Winner er velegnet til mindre og mellemstore gulvarealer på 100 - 800 m² og anvendes typisk i mindre supermarkeder, butikker, hoteller, skoler, fitness centre, kontorer, tog og alle andre steder med begrænset pladsforhold eller mange forhindringer, som gør det nødvendigt med en mindre ledningsfri maskine. Enkel at bruge Der er i produktudviklingsforløbet lagt stor vægt på brugervenlighed, gode køreegenskaber og ergonomi. Ghibli Winner har derfor en optimal vægtfordeling over hjul og børste, som gør den let at manøvrere, uanset om tankene er fulde eller tomme. Det kraftige justerbare kørehåndtag er udstyret med et enkelt og overskueligt betjeningspanel. Samtidig har maskinen et lavt støjniveau, som gør det muligt at benytte maskinen inden for normal arbejdstid uden at forstyrre kolleger. Maskinen er robust og let at servicere. Med indbygget lader.

brø 80280028
Ny vare