Hvad er Fnugfri.dk?

Fnugfri.dk er en sammenslutning af selvejende støv-sugerbutikker, som i mange år - nogle i over 50 år - har beskæftiget sig med støvsugere. Mange af butikkerne har også industristøvsugere og rengøringsartikler. 

Alt til din støvsuger

I Fnugfri.dk butikker finder du alt til din støvsuger 
lige fra slanger, støvsugerposer, filtre, tilbehør til reservedele, m.m. og i hver butik er der mulighed 
for at få repareret/serviceret din støvsuger - ja vi 
giver sågar gratis pristilbud før evt. reparation. 

Få personlig vejledning i vore butikker

Hos Fnugfri.dk kan de få glæde af vore erfaring med støvsugere, og hvad der dertil hører.
Vi sælger ikke køleskabe, fotoapparater, PCer printere m.v., for vi har valgt at specialisere os i støvsugere og rengøring, hvor vi har stor erfaring. Derfor kan vi vejlede dig og give dig gode råd ved køb af bl.a. specialmundstykker til støvsugning af bilen, klinkegulve, trægulve, ægte tæpper, radiatorer, persienner, m.m. Eller vi kan rådgive ved køb af en ny støvsuger, som ikke kun skal kunne suge godt, men hvad der er lige så vigtigt, at finde en model, der kan holde i mange år, som er tæt i samlingerne og har et godt filtersystem, som effektivt renser den luft, den sender ud igen. Den luft, som kan være til gene for folk, som gerne vil havde et rent hjem eller har luftvejsproblemer, allergi m.v. 

Specialister i støvsugere

Og husk Fnugfri.dk, er ikke kun en Netbutik/mail-adresse, men også selvstændige butikker som du kan henvende dig til for at få personlig vejledning/betjening. 

Erhverv

Mange af butikkerne kan give Proff. vejledning ved køb / service / reparation af industristøvsugerer - gulvvasker - vandsuger - polermaskiner m.m. samt kemi / rengøringsmidler / mopper / rengøringsvogne . . . 

Service

Husk, vi giver dig en god service, gratis fejlfinding / tilbud ved evt. reparation på din støvsuger, du skal blot indleverer den på et af vores
Værksteder-Butikker >> 

Priser

Vi stiller ingen garantier for at priserne i webshoppen afspejler priserne i vores fysiske butikker 

Firma info

Fnugfri.dk
8600 Silkeborg
Bank: Reg.7642-0001300195
CVR-nr.: 31162181
Mail: info@fnugfri.dk 
TLF: 20 67 73 37