GRATIS PRISFINDING FØR EVT. REPARATION

Mange tror at når deres støvsuger ikke virker mere, så er det bare at smide ud og købe nyt. Dette er ikke rigtigt!

 Alle vores Fnugfri-butikker har eget værksted, og reparere selv alle mærker og modeller. Både støvsugere, fejemaskiner og gulvvasker. Vores værksteder har mange års erfaringer i netop dette og derfor er der tit mange penge at spare ved at få din støvsuger repareret i stedet for at købe ny.

 På vores værksteder har vi de fleste reservedele på lager og derfor tager det ikke 3 uger inden du får din støvsuger igen, da vi ved at mange ikke kan undvære deres støvsuger i ret lang tid, reparere vi næsten altid fra dag til dag, så du netop IKKE skal undvære den.

 Mange får også bange anelser med det samme de hører ordet værksted, men bare rolig vi er ikke som du kender de fleste værksteder. Vores timepriser er meget rimelige og vi har ikke 117 forskellige tillæg som kommer oven i prisen.
kun lidt moms.

 Vi reparere ikke uden at vi har din accept ift. Prisen på reparation. Hvis nu din støvsuger ikke skal laves da det f.eks. ikke kan svare sig ift. Prisen på en ny, så koster det ikke noget for den tid vi har brugt på at adskille og fejlfinde, det kalder vi god service.

 Så vores råd til dig er, at hvis du har en støvsuger du er rigtig glad for, så lad være med at smide den ud, men lad os kigge på den og regne en pris ud til dig INDEN du køber en ny. Det kan jo være en lille ting som vi let kan ordne på vores støvsugerværksted.

Mvh. Fnugfri.dk