Cecotec Conga 3290 Titanium

4.299,00 kr.
Inkl. moms
(3.439,20 kr. ekskl. moms)

Conga 3290 Titanium robotstøvsuger fra Cecotec. Rumstyring og app styring med op til 5 kort. Støvsuger, skrubber, fejer og mopper. Alexa og Google Assistant.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Robotstøvsuger med professionel 4-i-1 laser kortlægning: fejer, støvsugere, mopper og skrubber samtidigt takket være sin våde og tørre tank til faste stoffer og væsker. Renser 100% af overfladen effektivt på en organiseret og smart måde. Inkluderer Wi-Fi og App.

Takket være sin innovative OnlyOne System-teknologi skubber og fejer robotten samtidig.

Administrer op til 50 rengøringsplaner takket være dets Room Plan-innoverende system ved at vælge specifikke værelser, du vil rengøre på det ønskede tidspunkt.

Smart iTech Laser 360-navigation. Roboten scanner og kortlægger dit hus gennem en 360-graders genkendelse.  Planlæg den hurtigste, mest effektive, organiserede og smarte rengøringsvej for hvert værelse. Denne innovative teknologi gør Conga 3290 Titanium til en ekstrem smart robot.

Interaktivt MultiMap- system: gemmer kortet og viser det på appen. Gemmer op til 5 forskellige kort i robotens hukommelse.

APP-kontrol: Smartphone-app med kort, hvorigennem du kan kontrollere roboten ved at vælge rengøringsmetoder, planlægge rengøringsopgaver, vælge suge- og skrubbeeffektniveauer eller kontrollere rengøringshistorikken.

Total Surface 2.0-teknologi til rengøring af 100% af dit hjems overflade. Robotten vender automatisk tilbage til opladningsbasen, når den løber tør for batteri, oplader batteriet og genoptager rengøringsprocessen, indtil den er færdig.

Takket være sin VirtualVoice- teknologi vil du være i stand til at forbinde din robot til virtuelle stemmeassistenter Alexa og Google Assistant. Du vil være i stand til at bruge forskellige stemmekommandoer til at begynde at rengøre, stoppe med at rense, sende roboten tilbage til opladningsbasen eller endda finde den gennem biplyde.

Det er programmeret med iWater-system, der tilbyder 3 skrubningstilstande: "Høj”, perfekt til dyb rengøring, "Medium”, ideel til daglig rengøring og "Lav”, perfekt til lettere rengøring. Takket være disse 3 tilstande vil du være i stand til at moppe enhver type overflade.

100% innovativ og smart skrubning! Robotten inkluderer  skrubningstilstand , skrubber og mopper til dig tak takket være sin svingende bevægelse.

ForceClean-system: Kraftig turbine, der maksimerer den store sugeeffekt på op til 2300 Pa. Fjerner al slags snavs for at sikre et altid rent gulv.

10 rengøringsmetoder: Auto, Spiral, Spot, Smart Area, Restricted Area, Manual, DeepCleaning, Scrubbing, Edges and Back-home. Hold altid dit hjem rent!

Wash4You- teknologi til kontrol og dosering af vandstand og vandstrøm ensartet gennem elektronisk kontrol. Holder moppen fugtig med præcision og gør det muligt at rengøre bredere zoner.

Dens rengøring efter områder gør det muligt at vælge de værelser, du vil have det til at rengøre. Det er den perfekte tilstand til rengøring af de hyppigt anvendte værelser og dem, der kræver dybere rengøring.

Indstil begrænsede områder med markeringer for at afgrænse områder, som du ikke ønsker, at robotten skal rense. Robotten tilpasser sig perfekt til alle dine rengøringsbehov.

Vælg spotrengøring for robotten for at rense et specifikt område på kortet, hvor du vil have den til at udføre en dybere rengøring, for eksempel under sengen eller bordet.

Det kortlægger hele huset, før du begynder at rengøre, gemmer det og søger efter den hurtigste og mest effektive rute. Smart teknologi, der giver den mulighed for at vide nøjagtigt, hvor den er, hvor den har passeret, og hvor den skal hen. Det kan rengøres over det samme område op til 2 gange for en dybere rengøring. Se det interaktive kort på appen.

Turbo Clean Carpet-system, der aktiverer turbo-tilstand med maksimal effekt i tæpper for at rense dem effektivt.

2-materiale Twin Floor moppe til professionel rengøring over alle typer overflader.

Pro All-TimeTable: programmerbar 24 timer / dag, 7 dage / uge. Du vil også være i stand til at planlægge sugekraft og vandintensitet, når du skrubber.

Børste Pro-teknologi, der består af en roterende hovedbørste, der renser al snavs og støv inde i måtter og tæpper. 2-materiale børste, børstehår og gummisilikone for at fjerne al snavs.

OnlySilence-teknologi til lydløs rengøring <64 dB.

Udødelig batterisystem, med Ion-Lithium-batteri, 14,8 V og 3200 mAh. Nyd op til 150 minutters rækkevidde *.

Vender automatisk tilbage til opladningsbasen, når den er færdig med rengøringen takket være det smarte GPSHome-system.

Rensning af luft med det højeffektive filter, der er i stand til at tilbageholde en stor mængde allergener og støv.

Velegnet til alle typer gulv og tynde tæpper.

Indeholder en våd & tør tank med stor kapacitet.

Tilpasser sig helt dit hjem, renser nedenunder møbler, registrerer forhindringer og undgår at falde ned ad trappen.

Tilkøb BestFriend Care- system valgfrit med 2 udskiftelige børster, der undgår sammenfiltringer. Speciel gummibørste til fjernelse af dyrehår fra vanskelige steder såsom tæpper og måtter og en anden børste lavet af 2 materialer til alle overflader og typer snavs.
* Under optimale rengøringsforhold: hårde gulve med lidt ridser og moderat antal forhindringer.


05415

Produkt information

Støjniveau
64
Arbejdsareal (max)
150
Filtertype
HEPA
APP styring
Ja
Rengøringsmetode
Systematisk
Type
Støvsuge & vask
Virtuel væg
Ja, indbygget
Kalenderfunktion
Ja
Ladetid (min)
120 min
Lihium batteri (mAh)
3300
Volt
14,4 V
Batteritype
Immortal Lithium