• På tilbud!

Nilfisk Quick 20V håndstøvsuger inkl. tilbehør

899,00 kr.
999,00 kr.
Spar 100,00 kr.
Inkl. moms
(719,20 kr. ekskl. moms)

Nilfisk Quick Cleaner er den hurtigste og nemmeste måde at rengøre mindre snavsede områder på. Den lille størrelse gør det nemt at komme til alle vegne bogstaveligt talt. Og med 15 minutters driftstid løber du tør for steder at gøre rent, før du løber tør for strøm. Nilfisk Quick Cleaner er den perfekte partner, når du skal holde dit hjem rent.

Nilfisk Quick Cleaner er designet til nemt at klare mindre snavsede områder og er dermed den hurtigste måde at rengøre dit hjem på. Ledningsfri, letvægts og transportabel – vores Quick Cleaner er lige ved hånden på de dage, hvor rengøring af hjemmet føles som en evig kamp. Den lille størrelse gør, at den nemt kan komme ind i krogene og fjerne snavs og støv. Rundt om bordben, under møbler og endda bag møbler – med vores Quick Cleaner kan du komme til alle vegne.

Én opladning giver op til 15 minutters kraftfuld rengøring, og den praktiske batteriindikator gør dig opmærksom på, hvornår det igen er tid til at lade op. Vores Quick Cleaner fås i tre størrelser: 20 V, 28 V og 36 V – nok strøm til at klare de mest besværlige rengøringsopgaver. Tre (3) stykker tilbehør medfølger: Kombineret mundstykke og børste, møbelmundstykke og justerbar børste.

Ingen grund til at finde den store støvsuger frem for at fjerne snavs og støv.

Lille nok til at blive opbevaret alle vegne bogstaveligt talt.

Fantastisk til hjem med kæledyr og små børn.

Rummer op til 0,6 liter snavs og støv.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

  • Perfekt til mindre rengøringsopgaver – den lille letvægtsstøvsuger er ideel til små rengøringsopgaver, og når du skal ind i krogene.
  • Lang driftstid  – en driftstid på op til 15 minutter og en kapacitet på 0,6 liter støv giver dig mere en rigelig strøm og kapacitet til at gøre rent uden at skulle lade undervejs.
  • Nilfisk-kvalitet – designet til at hurtig rengøring, men stadig nem at rengøre og vedligeholde.
  • Udviklet til din livsstil – fås i tre forskellige størrelser (20 V, 28 V og 36 V) og leverer dermed den rengøringsydelse, der passer til dine behov.

Denne model bliver leveret direkte fra Nilfisk, og derfor kommer der ingen track and trace kode samt valg af levering.

128390016

Produkt information

Type
håndstøvsuger
Ladetid (min)
180 min
Volt
20 V
Batteritype
Lithium
Køretid (min)
9
Vægt
1,2 kg
Støvbeholder (liter)
0,6
Farve
Hvid