hvad søger du?

Dine rengøringsspecialister

på nettet og i butik!

Vi er ikke kun en webshop, men vi har også fysiske butikker og har over 30 års erfaring med rengøringsartikler.

Info om fnugfri.dk

Hos Fnugfri.dk vælger vi selv hvilke produkter vi sælger, dette betyder at de produkter du kan købe hos os er godkendte og testede produkter.
Vi er specialister på rengøring og støvsuger, hvilket betyder vi kan rådgive ud fra dine behov og krav, så du får det produkt der kan klare din opgave og ikke bare en standard vare. Alle opgaver er forskellige og derfor kræver det den rigtig model.
Vi har støvsugerposer og tilbehør (såsom mundstykker, filter, rør og meget mere) til alle mærker og modeller på markedet. Hvis man er i tvivl om hvilke støvsugerposer, mundstykke eller slange man skal bruge kan man altid sende en mail til info@fnugfri.dk så er man sikker på at man får det rigtige den første gang.
Alle vores butikker har også eget værksted, hvor man kan få serviceret og repareret sin støvsuger, så i stedet for at smide ud og købe nyt, kan det oftest svare sig at få lavet den gamle støvsuger. Man kan altid få oplyst en pris inden støvsugeren bliver lavet. Ring eller skriv til den nærmeste butik og aftale nærmere.