• På tilbud!
Electrolux ERV5100IW
 • Electrolux ERV5100IW
 • Electrolux ERV5100IW

Electrolux ERV5100IW

3.499,00 kr.
Inkl. moms
(2.799,20 kr. ekskl. moms)

En robotstøvsuger fra Electrolux med en trekantet form, som giver en anden arbejdstilgang. Bygget til at give en bedre rengøring end tidligere modeller, da den bl.a. har en Power Brush sidebørste, samt en ekstra stor hovedbørste på 21 centimeter. 

Electrolux ERV5100IW bruger en adaptiv MotionSense-teknologi til at navigere, så den lettere finder rundt blandt møbler og andre forhindringer. Støvbeholderen er ekstra stor, og det indbyggede filter er vaskbart. Et opdateret TurboPower Lithium-batteri sikrer længere levetid og hurtigere opladning.

 • MotionSense navigeringssystem
 • Stor beholder og vaskbart filter
 • XXL-børste på 21 centimeter
Antal

 • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
 • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
 • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Triangulær Trinity shape™ og PowerBrush™

Eksklusivt og innovativt triangulært Trinity shape™ design, der sammen med PowerBrush™ børsten, når selv de mest kringlede kroge og hjørner. Den rengør langs væggen og optager mere støv end nogensinde før.

MotionSense™ tilpasset teknologi

Støvsugeren tilpasser sig til opgaven og underlaget, takket være den automatisk tilpasset MotionSense™ teknologi. Det giver en optimal og personligt, tilpasset rengøring i dit hjem.

Infrarød navigationssystem

Den infrarøde sensor opdager forhindringer og beskytter dine møbler under støvsugningen. Den er udstyret med SoftTouch Motion som skånsomt mærker efter hvor der er fri. Den kan desuden føle niveauforskelle og kører derfor ikke ud over trappen eller andre niveauforskelle hvor støvsugeren ikke kan passere sikkert.

ClimbForceDrive™

Eksklusiv ClimbForceDrive™ der legene let får robotten til at kravle over forhindringer i op til 2 cm. ClimbForceDrive™ forhindrer støvsugeren i at sidde fast på dine tæpper eller dørtrin.

XXL børsterulle

En ekstra bred, XXL børsterulle er monteret i fronten af støvsugeren, hvilket gør den mere effektiv en traditionelle robotstøvsugere. Den har en imponerende effektiv støvoptagning, takket være børstehårene og gummi lameller, der kan optage mere end en traditionel børste.

 • Programmerbar timer: Indstil timeren til hvilken ugedag og tidspunkt du ønsker at robotstøvsugeren skal starte på.
 • Lithium TurboPower™ batteri: Kraftfuld batteri som giver dig længere køretid og er mere effektiv end traditionelle NiMh-batterier. Med lithium batteriet, taber støvsugeren heller ikke sugeevne før det er helt tomt. Det er effektivt fra start til slut.
 • PowerBrush™ kantstøvsugning: Du får den helt perfekte rengøring af hjørner, paneler og andre svært fremkommelige hjørner. Den ultra effektive PowerBrush™ har en ekstra rækkevidde, og skubber støvet hen til børsterullen, og kommer helt ind i selv kringlede kroge for den ultimative støvoptagning.
 • ClimbForceDrive™: Gør det muligt for robotstøvsugeren at løfte sig op over forhindrer op til 2 cm i højden. Robotten kan derfor passere de fleste dørkarme og tæpper uden problemer.
 • XXL vaskbart filter: Ligesom en traditionel støvsuger, har denne robotstøvsuger også et filter til at filtrere luften. Det ekstra store XXL filter kan desuden vaskes og genbruges. Nye filtre kan købes som tilbehør, så levetiden øges ved korrekt vedligeholdelse.
 • Automatisk sikkerhedsstop: Hvis et barn eller du prøver at tage støvsugeren op mens den er i gang, vil den stoppe så børsterullen ikke længere kører rundt. Der er dermed ingen risiko for at der kommer fingrer i klemme.
 • MotionSense™ tilpasset teknologi: Støvsugeren justerer automatisk sugestyrke og hastighed efter underlag og arbejdsgang. Det giver en optimeret og tilpasset rengøring alt efter opgaven.
 • Infrarød navigationssystem: Robotstøvsugeren anvender IR signaler til at navigere med, og skifter selv mellem forskellige navigationsmønstre: Snake (Tilfældig), Bounce (mærker efter modstand) eller Wall Following (langs væg/panel).
 • Automatisk justering af sugestyrken: Denne robotstøvsuger opfanger ændringer i underlaget den kører på, hvorved at motoren justerer sugestyrken til opgaven, hvad end det er trægulve, tæpper eller klinker der støvsuges. Det betyder bedre driftstid og en bedre støvoptagning.
 • Støvbeholderen har en ekstra stor kapacitet i forhold til traditionelle robotstøvsugere, og er utrolig nem at tømme. Den er praktisk placeret øverst og kan fjernes med kun et enkelt tryk.
 • Frontsug: Traditionelle robotstøvsugere suger typisk fra midten af støvsugeren. MotionSense robotstøvsugeren har en XXL børste placeret i fronten, og suger derfor på samme måde som en almindelig støvsugermundstykke. Du får derfor den bedste støvoptagning der hvor støvet er. Den når helt ind til væggen, langs paneler og andre ved typisk, svært tilgængelige steder.
 • Ladestation: Praktisk ladestation som udsender et infrarødt signal som din robotstøvsuger kan genkende, og er derfor i stand til at køre retur til ladestationen, såfremt robotten er i nærheden og i samme rum som opladeren.
 • XXL børsterulle: Ekstra stor børsterulle der sammen med støvsugerens frontsug, optager endnu mere støv end traditionelle robotstøvsugere. For nem rengøring, kan den klikkes af med et enkelt tryk.
 • Triangulært Trinity shape™ design: Innovativt triangulært design som rengør op til 80% bedre end traditionelle robotstøvsugere. Det trekantet design, gør den eminent til at nå helt ind i hjørner.
 • Letvægtskonstruktion: Støvsugeren er designet med en letvægtskonstruktion. Du kan derfor nemt flytte den efter behov. F.eks. hvis du ønsker at den skal støvsuge på flere etager, eller ofte selv vælger hvor den skal rengøre henne.
 • Automatisk genkendelse af niveauforskelle: Systemet forhindrer robotten i at køre ud over trappen og andre steder hvor niveauforskellen er større end hvor robotten kan passere sikkert.
900 258 192

Produkt information

Beholder
0,5 liter
Støjniveau
75 dB
Køretid pr. opladning
60 min + 10 min docking
Volt
14,4 V
Opladningstid
3 timer
Batteritype
Lithium
Areal
80-100 m2
Vægt
2,7 Kilogram
Mål (lxbxh)
9 cm høj
Farve
Ice White
Virtuel væg
Nej
Ny vare