Siemens VSQ8POWER4

Støvsuger Q 8.0 extremePowerPlus= HELE 4 X A

  • Bedst i alle kategorier - klasse A for rengøring på hårdt gulv og tæppe, for energieffektivitet og partikeludslip jvf. energilabel (EU No. 665/2013)
  • Lang ledning og 12 m aktionsradius betyder færre skift af stikkontakt
  • powerSensor teknologi: ingen effekttab når posen fyldes op.
  • quattroPower teknologi: Siemens højydelse teknologi for et udemærket rengøringsresultat og lavt energiforbruk.
  • Vaskbart HEPA filter. Ingen ekstra omkostninger, velegnet til allergikere

Din pris : 4 099,00 DKK

(3 279,20 DKK ekskl. moms)

Aktionsradius på 12 meter. Lang ledning til hurtigere støvsugning.

Ekstra lang ledning har med en aktionsradius på 12 meter. Støvsugningen er meget mere fleksibel og nemmere — og du skal skifte stikkontakt ganske få gange.

XXL støvsugerpose. Ekstra komfort ved støvsugningen.

Ekstra lang og ekstra bekvem støvsugning — med XXL støvsugerpose, er det nemt. Suppleringskøb er betydeligt reduceret, da færre skift af støvsugerposen er nødvendigt.

Ultra HEPA hygiejnisk filtersystem. Den rene løsning for ren luft.

Ingen suppleringskøb, takket være det vaskbare, uopslidelige, hygiejniske Ultra HEPA filter — der holder hele støvsugerens levetid. Udblæsningsluften er renere end den luft, der allerede findes i rummet. Derfor anbefales det til støvallergikere.

Fire bløde hjul: Enkel, skånsom støvsugning med høj mobilitet.

Fire bløde hjul for optimal manøvrering og blød, skånsom rengøring, særligt af hårde gulve.

Rent resultat uden tab af ydeevne. Den nye powerSensor teknologi fra Siemens.

Den innovative, fuldautomatiske powerSensor teknologi sikrer grundig rengøring uden tab af ydeevne — selv når støvsugerposen er ved at være fyldt op. Det gør rengøringen hurtigere og bedre uden at skifte pose, før den er helt fyldt.

Effektregulering på drejeknap. Den rigtige ydeevne på alle gulve.

Effektregulering på drejeknap for alle gulve. Praktisk, nem og hurtig.

quattroPower teknologi

Dette særdeles effektive system er baseret på den unikke kombination af kraftig motor, højtydende mundstykke, optimerede lufttætninger og innovativ PowerProtect støvsugerpose. Denne højtydende teknologi fra Siemens giver et glimrende rengøringsresultat med lavt energiforbrug.

Støvseparationssystem

Det effektive støvseparationssystem forhindrer skuffende fald i ydelsen og minimerer den vedligeholdelse, der typisk er nødvendig for støvsugere uden støvsugerpose. År efter år i hele støvsugerens levetid.

Klasse A-ydelse, tæppe

Støvoptagelsesklassen måler støvoptagningen på tæpper. En højeste støvoptagelse fra grundlæggende rengøring af overflader, til meget grundige rengøringsresultater. Støvoptagelsesklasserne A og B står for den bedste rengøringsydelse, Siemens nogensinde har opnået.

Klasse A-ydelse, hårdt gulv

Rengøringsydelsen på hårde gulve måler støvoptagelsen på hårde gulve med fuger og samlinger. Jo bedre rengøringsydelsen er på hårde gulve, desto grundigere rengøringsresultater på gulve med fuger og revner samt bræddegulve.

Lufttætning

En tæt konstruktion reducerer potentielt tab af luftgennemstrømning - vigtigt for høj støvoptagelse.

Højtydende mundstykke

Teknisk innovation fra Siemens. En ny generation af højtydende redskaber sikrer høj støvoptagelse på tæppe og hårdt gulv.

Støvudblæsning klasse A

Højeste luftkvalitet med A-karakter. Klassen for støvudblæsning viser, hvor effektivt filtret i støvsugeren renser luften for skadelige partikler. Den påvirkes af filtrets type og kvalitet og støvsugerens tætning. For støvudblæsning klasse A er denne værdi 0,02%. Denne A-karakter garanterer den reneste luft, og sammen med et særligt højt hygiejnefilter er den meget velegnet til allergikere.

Beskyttelse af møbler og vægge: softBumper-beskyttelse

softBumper-beskyttelsen sørger for stor beskyttelse af møbler og vægge. Den integrerede støddæmper giver effektiv beskyttelse mod sorte striber og skader ved stød.

A-karakter i alle fire klasser

Fremragende ydelse. Siemens støvsuger har fået EU-energimærkningens A-karakter fire gange i ydelsesklasserne energieffektivitet, støvudblæsning og støvoptagelse på tæppe og hårdt gulv. Med de laveste udblæsningsværdier garanterer den bedste støvudblæsning særlig ren udblæsningsluft og er det bedste valg for allergikere.

Energi (watt) C
Filtrering A
Støvopsamling hårdt gulv A
Støjniveau 68 dB
Støvopsamling tæppe A
Regulering af sugestyrke Electronisk
Ergonomisk håndtag Ja
Vægt 4,7 Kilogram
Posestørrelse 5 Liter
Farve Sort
Ledningslængde 9 Meter
Aktionsradius 12 Meter
Ledningsoprul Ja
Teleskoprør Ja
Tilbehør Fuge og møbelmundstykke
Kliklås på rør Ja
Kombimundstykke ilentCleanPlus med metalsål
Parkering af rør Ja
Hjultype Gummi
Filtertype HEPA
Poseindikator Ja

Tilbehør

Relaterede varer