Wetwipe Ethanol Desinfektion 70% Mini

Rengøring og desinfektion i én arbejdsgang

Engangsklude klar til overfladedesinfektion i en arbejdsgang. 
Wet Wipe Ethanol Disinfection 70% desinficerer mod et bredt spektrum af mikroorganismer såsom gram-positive og negative bakterier, virus samt gær og skimmelsvampe.
J.v.fødevarestyrelsens godkendelse.

Mini: 20 x 20 cm, 50 klude pr. pakke,  20 pk. pr. karton

Ved køb hele kartoner gives 10 % rabat

Din pris : 59,00 DKK

(47,20 DKK ekskl. moms)

Antal Pris Spar
20 53,10 DKK Op til 118,00 DKK

Anvendelsesområder
Desinficerende engangsklude med IPA-sprit. Klar til desinfektion af overflader der kommer i kontakt med fødevarer.
Wet Wipe Ethanol Disinfection 70% desinficerer mod et bredt spektrum af mikroorganismer såsom gram- positive og negative bakterier, virus samt gær- og skimmelsvampe.
Efterskyl med vand er ikke nødvendigt efter brug af kluden. Desinfektionsmidlet forsvinder fuldstændigt fra overfladen på under et minut.

Eksempler på anvendelse
Mindre arealer med hyppige behov for desinfektion som f.eks.: vægte, prøvetagningsudstyr, indvendige overflader i køle/fryseskabe, temperaturfølere, sonder og redskaber iøvrigt. Desuden alt elektronisk udstyr der ikke tåler vand.

Fordele
Engangskludene er hvide og klar til brug. Pakken er forsynet med et praktisk kliklåg, som forebygger udtørring af kludene.

Bemærk
Desinfektionsservietter med ethanol, hvor væsken er fuldstændig optaget i servietterne, betragtes som et fast stof med indhold af brandfarlig væske. Dette betyder at Wet Wipes ethanol servietter er undtaget Beredskabsstyrelsens tekniske forskrifter for opbevaring og håndtering af brandfarlig væske, i modsætning til bøtter med ethanol servietter, hvor en del af den brandfarlige væske findes på flydende form i bunden af bøtterne.

Indhold

IPA-spirit 70 vol% – heraf max 7% Isopropylalkohol

Relaterede varer