Nilfisk Select CHCO14P08A1

Valget er let - vælg en Nilfisk Select!

  • Nilfisk Select er designet med dig og miljøet i tankerne. Dens filtrering, rengøringsevner og brugervenlige design betyder, at denne effektive støvsuger sætter nye standarder indenfor rengøringsteknologi
  • Nilfisk Select er indbegrebet af design og funktionalitet; et flot udseende, nem at anvende og indbygget specialmundstykker, som altid er lige ved hånden, når du skal bruge dem
  • Lydsvag støvsuger
  • Sugestyrke på tæpper; A
  • Sugestyrke på hårdt gulv; A
  • 5 års garanti på Nilfisk Select
  • Nilfisk Select er energimærket A+ eller A++ med 650W eller 450W motoreffekt. Nilfisk Select bruger kun 50% strøm sammenlignet med andre støvsugere
  • Dette er en Comfort model med bl.a. display for sugestyrke, poseskift og HEPA skift i bærehåndtaget.

Din pris : 2 599,00 DKK

(2 079,20 DKK ekskl. moms)

Nilfisk Select er konstrueret med brugeren og miljøet i tankerne. Effektiv filtrering, ordentlig rengøring og nem betjening - alt i alt en Nilfisk støvsuger som gør ordentlig rent.

Med mere end 100 års erfaring ved vi, at kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Unikt dansk design med miljøet og brugeren i fokus.

Nilfisk Select seriens fantastiske filtrering i kombination med rengøringsevne og brugervenlighed betyder, at denne exceptionelle støvsuger sætter ny standard for rengøringsteknologi. Vi har taget alle vores erfaringer fra mere end 100 års udviklingsarbejde og det bedste fra vores top designs og skabt denne model som indeholder alt, hvad du kan forvente af en kvalitetsstøvsuger fra Nilfisk.

Energimærkning - Hjem i dag, har et højt niveau af støvpartikler og allergener. Nilfisk Select reducerer støvniveauet i dit hjem effektivt. Nilfisk Select får topkarakteren A i støvtilbageholdelse og med det effektive HEPA 13 samt en gennemtænkt konstruktion og tætning af støvsugeren er sikret et rent hjem.

Rengøringsevnen er ligeledes helt i top. Denne præstation er opnået gennem optimering i hele maskinen - uden at gå på kompromis med anvendelse og ydeevne. På glatte gulve får Nilfisk Select ligeledes topkarakteren A. På tæpper får Nilfisk Select karakteren A.

Energibesparelse - med en energiklasse A+ bedømmelse vil du spare op til 50% af strømforbruget i forhold til andre støvsugere.
Nem opbevaring - Nilfisk Select er designet ud fra et ønske om nem opbevaring, men også med ønsket om at kunne have plads til de nyeste funktioner, du forventer af en kvalitetsstøvsuger. 

Bemærk at denne støvsuger bliver sendt direkte fra Nilfisk med PostNord.

Filtrering A
Støvopsamling hårdt gulv A
Støjniveau 75 dB
Støvopsamling tæppe A
Regulering af sugestyrke Electronisk
Vægt 6,5 Kilogram
Type Pose
Posestørrelse 2,7 Liter
Ledningslængde 8 Meter
Aktionsradius 11,2 Meter
Ledningsoprul Ja
Teleskoprør Ja, Alu. rør
Tilbehør 3 dele om bord
Kliklås på rør Ja
Kombimundstykke ja deluxe
Parkering af rør Ja
Hjultype Gummi
Filtertype HEPA H13
Udvidet garanti Inkl. i prisen
Poseindikator Ja
Filterindikator Ja

Relaterede varer