Electrolux Powerforce Parkett

PowerForce Parkett. Basis støvsuger med nem håndtering, fornuftig aktionsradius og bløde hjul der skåner gulvet.

Gør din bolig til et hjem med PowerForce™-serien. Alle modeller kommer med Power Pro System™, som kombinerer en effektiv motor og DustPro™-mundstykket for et godt rengøringsresultat på alle typer overflader. Hjulene med 360° Motion Technology™ gør det nemt, at manøvrerer støvsugeren og du har nem adgang til filter og støvsugerpose på alle PowerForce™ modeller.

Din pris : 1 399,00 DKK

(1 119,20 DKK ekskl. moms)

Power Pro System™ til nem rengøring af alle gulve

PowerForce™ leveres med vores Power Pro System™ til perfekte rengøringsresultater. Power Pro System™ kombinerer en effektiv motor med DustPro™ mundstykket, så du kan rengøre perfekt, hvor du vil - både på tæpper eller hårde gulve.

360° Motion Technology™ til at nå nemt rundt i hjørnerne

Alle de små ting vi har i vores hjem gør det hyggeligt, men også vanskeligt at gøre rent. Derfor er PowerForce™ forsynet med små roterende hjul, som er ideelle til at støvsuge rundt om genstande og gør det nemt at nå vanskeligt tilgængelige steder.

180° Access™ låget sikrer nem adgang og hurtigt skift af støvsugerpose

Gør det nemt, hurtigt og rent at tømme din støvsugerpose. 180° låget sikrer fuld adgang til støvsugerens indre og giver dig mulighed for at skifte din støvsugerpose på få sekunder.

SE EU SKEMA HER

Støjniveau 78 dB
Type Pose
Posestørrelse 3,5 Liter
Farve Blå
Aktionsradius 9 Meter
Ledningsoprul Ja
Teleskoprør Ja
Kombimundstykke Dustpro
Parkering af rør Ja
Parketmundstykke Ja

Relaterede varer