Electrolux SilentPerformer Parkett

SilentPerformer Parket. Støvsugeren som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. Har du mange hårde overflader, er denne model det rette valg til dig. Mundstykke til parket- og trægulve samt klinker medfølger.

Din pris : 1 999,00 DKK

(1 599,20 DKK ekskl. moms)

Gør din bolig til et hjem med SilentPerformer™-serien. Produkterne er blevet udformet med henblik på to nøgleaspekter: Støjreduktion, så du får den bedst mulige rengøringsoplevelse. Og effektivitet, så du kan nyde dit hjem, når du er færdig med rengøringen.

Se EU SKEMA HER!

Silence Pro System™ til en mere lydsvag rengøring 

Rengør uden støj. SilentPerformer™ er designet med fokus på lydsvaghed. En støj-optimeret motor sammen med kabinettets konstruktion og det nye DustPro™ silent mundstykke sikrer en mere lydsvag rengøring – uden at gå på kompromis med ydeevnen.

360° Motion Technology™ til at nå nemt rundt i hjørnerne

Alle de små ting vi har i vores hjem gør det hyggeligt, men også vanskeligt at gøre rent. Derfor er SilentPerformer™ forsynet med små roterende hjul, som er ideelle til at støvsuge rundt om genstande og gør det nemt at nå vanskeligt tilgængelige steder.

Multi Room System™ til rengøring på én gang

Gør rent på én gang - uden at skulle stoppe for at trække ledningsstikket ud og sætte det i igen hver gang, du går ind i et nyt rum. SilentPerfomer™ leveres med en lang ledning, så du får 12 meters aktionsradius, som er nok til at rengøre flere rum på én gang - en legende let rengøring, helt enkelt.

Støjniveau 72 dB
Regulering af sugestyrke Electronisk
Type Pose
Farve Watermelon Red
Posestørrelse 3 Liter
Ledningslængde 9 Meter
Aktionsradius 12 Meter
Ledningsoprul Ja
Teleskoprør Ja
Tilbehør 3-i-1
Kombimundstykke Ja
Parkering af rør Ja
Parketmundstykke Ja
Hjultype Gummi
Filtertype Skylbar Hygiejnefilter
Poseindikator Ja

Tilbehør

Relaterede varer