Irobot Roomba 695

iRobot Roomba 695 er en Wi-Fi forbundet, højeffektiv robotstøvsuger, der holder dit hjem rent og pænt. Støvsugeren er baseret på et unikt rengøringssystem, og takket være det smarte iAdapt-Navigation system og robottens integrerede sensorer kan støvsugeren problemfrit navigere rundt omkring alle forhindringer i hjemmet.

iRobot Roomba 695 kommer desuden med det innovative Dual Mode Virtual Wall system - en virtuel vægenhed, der blokerer i en lige stråle på 3 meter og i en omkreds på 1,2 meter. Støvsugeren har et flot og stilrent design, der passer ind i ethvert hjem. 

  • iAdapt Navigation system
  • Forudindstil en rengøringsplan
  • Dual Mode Virtual Wall system
  • Wi-Fi forbundet

Din pris : 4 495,00 DKK

(3 596,00 DKK ekskl. moms)

IRobot Roomba 695 Robotstøvsuger er det perfekte match for dig, der holder af et rent og nydeligt hjem. Roomba 695 sikrer en høj rengøringsydelse - hver eneste gang - og du kan derfor roligt lade støvsugeren gøre det beskidte arbejde for dig. 

Robotstøvsugeren er baseret på en smart 3-trins teknologi, der holder skidtet fra døren.

Smart: Det smarte iAdapt-Navigation system sørger for, at støvsugeren navigerer rundt om alle forhindringer i hjemmet samt støvsuger under møbler og langs vægge, men undgår trapper og afsatser. 

Simple: Roomba 695 er yderst nem at håndtere, og man kan roligt sige, at brugervenligheden er i top. Med ét enkelt tryk på clean-knappen, starter støvsugeren med at rengøre dit hjem. Med den smarte iRobot HOME App kan du desuden oprette forbindelse til Roomba 695, og du kan dermed - til enhver tid - bede den om at gøre rent. På denne måde kommer du altid hjem til en ren stue. 

Clean: Robotstøvsugeren er baseret på et patenteret rengøringssystem, der anvender en kombination af roterende bevægelser, fejning og støvsugning for et perfekt resultat. Med dette smarte 3-trins rengøringssystem fjernes støv, snavs og hår fra dine gulve på ingen tid. 

Skemalægning: Roomba 695 Robotstøvsuger besidder endnu en smart og innovativ funktion - nemlig skemalægning. Du kan med denne funktion indstille maskinen til at gøre rent på bestemte tidspunkter op til 7 gange om ugen. 

Virtuel vægfunktion: Ja
Skemalægning: Ja
Smartphone app: Ja
Automatisk opladning: Ja
Indikator for tømning: Ja
Genoplad og fortsæt: Nej
Max antal rum (anbefalet): 1-2
Lighthouse funktion: Nej
Farve: Sort
Garanti: 2 år
Lydniveau (dB): 61 dB
Højde: 9,3 cm.
Køretid: 60 min.
Filtertype: AeroVac
Ladetid: 2 timer
Vægt: 3,56 kg.
Batteritype: Litium-ion
Arbejdsareal: Op til 80 m2
Inkluderet tilbehør: Ladestation, Strømledning, Dual Mode Virtual Wall, Ekstra filter, Rengøringsredskab
Køretid pr. opladning 60 min + 10 min docking
Ergonomisk håndtag Ja
Opladningstid 2 timer
Batteritype Lithium
Vægt 3,85 Kilogram
Mål (lxbxh) Ø35x9,2 Cm
Type Robot
Posestørrelse 0,26 Liter
Farve Sort
Aktionsradius 60-80 Kvm Meter
Hjultype Gummi
Filtertype Microfilter
Poseindikator Ja
Virtuel væg Ja, 1 stk.

Relaterede varer